BODYSCULPTING INFRARED DETOX SHAPER

Is de doeltreffende methode voor een beter en slanker figuur, ontgifting van de huid en het lichaam, een fit en gezond gevoel en verlichting van chronische pijnen en blessures. Na elke behandeling zie je en voel je de werking van de body wrap in combinatie met de INFRARED behandeling. Het resultaat is direct meetbaar.

Detox en afslanken
De INFRA RED DETOX SHAPER wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies, anti cellulite en huidverstrakking. Tijdens de behandeling warmt het infra rood licht de lichaamsdelen op waar het vetweefsel zich bevindt. Het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt er afgebroken en 1200 TOT 1800 calorieën worden verbrand als energie. Het is dé methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en striae met blijvend resultaat. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

Een klassiek dieet ontregelt het lichaam waardoor men zich snel futloos voelt. Wanneer je de Infra Red Detox Shaper combineert met een aanpassing van je eetgewoonten of het proteïnedieet, dan zal het resultaat nog sneller zichtbaar zijn zonder dat men vitaliteit en energie verliest.

De diepgaande warmte van de Infrared Detox Shaper behandeling bevordert de bloeddoorstroming, verwijdert blokkeringen in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert.
De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling zal men zich fitter voelen. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler.

– Betere bloeddoorstroming
– Een fit gevoel
– Activeert het metabolisme
– Verlicht pijn
– Revitaliseert huid- en spierweefsel
– Soepele spieren en gewrichten
– Mooiere huid

Zuiveren en ontgiften
De toestand van je lichaam binnenin bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Hoe zuiverder je lichaam is, hoe beter alles blijft functioneren, hoe beter je darmen werken, hoe minder cellulitis je krijgt, hoe fitter je je voelt waardoor je automatisch meer beweegt, hoe soepeler je spieren en gewrichten blijven, hoe minder vlug je aankomt, hoe mooier je huid is, hoe beter je immuunsysteem werkt, hoe minder vaak je ziek wordt, hoe lichter je jezelf voelt!

Je lichaam zuiveren doe je het best tenminste tweemaal per jaar. Na inname van medicatie is het zelfs aangewezen om een extra zuiveringskuur te ondergaan. De infraroodstralen van de Infra Red Detox Shaper dringen tot 2x dieper door in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren waardoor niet alleen toxische stoffen en cellulitis die gevangen zitten in zakjes onder de huid maar ook ligamenten, gewrichten en harde spieren ontzuurd worden.

Infrared Detox Shaper is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. Het is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen omdat Infrared Detox Shaper 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren waardoor spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden.

Infra Red Detox Shaper is een weldoende oplossing voor en verlichting van:
– chronische pijnen – reuma – artritis – vermoeidheidssyndroom  – menstruatiepijnen – spierproblemen – fibromyalgie

Brochure aanvragen

Wist je dat?
In principe biedt Infrared therapie alle gezonde voordelen van natuurlijk zonlicht zonder de gevaarlijke effecten van zonnestraling. Infrarood licht maakt deel uit van het onzichtbare spectrum van de zon en is simpelweg een vorm van energie die door middel van zijn specifieke golflengte direct overgebracht wordt op objecten.

Het heeft niets te maken met ultraviolet licht, waardoor u zonnebrand geeft en uw huid beschadigt.

In tegenstelling tot de conventionele elektrische verwarmingskussens verwarmt de infrarood warmte je lichaam via gezonde warme koolstofvezel. Dit zorgt voor een diepteverwarming in een aangename temperatuur, waardoor meer gezondheidsvoordelen en een zeer plezierige en comfortabele omgeving ontstaan.

Verre infraroodhitte (in vergelijking met conventionele droge hitte sauna) voelt heet, maar niet te warm, het zweten is meer overvloedig, de hersteltijd is korter, en de voelbare voordelen zijn direct.

Infrarood Voordelen
Terwijl u geniet van de warme infraroodstralen, stijgt uw lichaamstemperatuur, u begint te zweten en de bloedsomloop stijgt.

Al uw organen worden gestimuleerd en door middel van transpiratie wordt uit het lichaam geabsorbeerde giftige afvalstoffen (dik, zware metalen, enz.).

Verre infraroodstralen doordringen gemakkelijk je lichaam tot aan je botten en creëren een natuurlijke resonantie, die verbazingwekkende gezondheidsvoordelen heeft:

Pijnvermindering – Spier-, gewrichts- en bot pijn, inclusief pijn van fibromyalgie, artritis, sportverwondingen, rugklachten, spierkrampen, enige vorm van pijn in principe.

Full body detoxification – Toxines worden verwijderd door transpiratie.

Gewichtsverlies (en vermindering van cellulitis) – Infrarood behandelingen helpen u honderden calorieën te verbranden zonder een spier te bewegen.

Wat cellulitis betreft (die een gelachtige stof is die bestaat uit vet, water en afval – vastgelegd in zakken onder de huid), kunnen infrarood-warmtebehandelingen helpen, aangezien overvloedige zweet deze vorm van ongewenste gifstoffen uit je lichaam helpt.

De stralingswarmte van de infrarood  warmt driemaal zo diep dan conventionele sauna’s, gecombineerd met maximaal 10 keer de verwarming in deze weefsels, het is significant effectiever bij het verminderen van cellulitis.

Vermindering van ontsteking – Infraroodstralen verhogen uw bloedcirculatie, waardoor meer voedingsstoffen gevuld bloed op ontstekingsgebieden worden en de genezing versnellen.

Hartgezondheid – Infrarood therapie verhoogt uw hartslag en geeft uw hart een goede “work out”. Een aantal studies in Japan hebben de voordelen (en veiligheid) van infraroodtherapie voor cardiovasculaire gezondheid bewezen.

Regelmatig gebruik van de infrarood behandeling kan een soortgelijke stress op het cardiovasculaire systeem als gevolg hebben, en het gebruikelijke gebruik ervan kan zo effectief zijn als bij calorieën verbranden. (Uit het Journal of the American Medical Association).

Jeugdige huid – Infrarood warmte verbetert de circulatie, verontreinigt vuil en chemicaliën en verwijdert dode cellen op het oppervlak van de huid. Al deze voordelen zijn wetenschappelijk bewezen om u een zachtere en stevigere huid te geven.

Het verbetert de toon, elasticiteit, textuur en frisse kleur van de huid.

Infraroodstralen zijn ook nuttig voor wondgenezing, eczeem, acne, psoriasis, en zijn bewezen om alle soorten littekens te verminderen.

Stress Relief – Waarschijnlijk het meest directe effect van een Infrarood behandeling die je zult merken is immense ontspanning. U kunt lezen, tv kijken, muziek luisteren of in de comfortabele warmte mediteren, terwijl de stress verdwijnt.