Salonhouders die de BodySculpting Academy succesvol hebben afgerond ontvangen het certificaat erkend BodySculptingspecialist. Is er een erkend BodySculpting Specialist bij u in de buurt? Vraag het via info@bodysculpting-concept.nl

BodySculpting Concept is een handelsmerk van SaniSlim. Resultaat, kwaliteit en veiligheid zijn 3 belangrijke pijlers van het bedrijf. De drie certificeringen TÜV Rheinland ISO 9001: 2008, EN ISO 13485: 2012, OHSAS 18001: 2007 laten zien dat de productieketen voldoet aan de voorschriften en internationale normen die nodig zijn voor de productie van biomedische apparatuur, electro-esthetiek en cosmetica.

De certificering van het Quality Management System ISO 9001: 2008, internationaal erkende, zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de management systeem vereisten door de norm voor het ontwerp, productie, verkoop, ontwikkeling en onderzoek.

De certificatie-EN-ISO 13485: 2012 aan het Quality Management System voor medische hulpmiddelen relevant is, is een referentie-standaard voor de Quality Systems als onderdeel van de regelgevende procedures voor het ontwerp, de productie en de verkoop van medische hulpmiddelen.

De certificatie OHSAS 18001: 2007 is een norm voor de beoordeling van de veiligheid en gezondheid van de werknemers.

Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!