Bij BodySculpting werken we uitsluitend met apparatuur gemaakt in de EU, TÜV en CE gecertificeerd en uitstekend opgeleide laser therapeuten die volgens een strikt protocol werken waardoor we uw gezondheid en veiligheid kunnen waarborgen. Vanwege de hoge kwaliteit bieden we tijdelijk een proefbehandeling zodat u zelf de kwaliteit van de behandeling kunt ervaren.

We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek, een medische anamnese en een huidanalyse middels een macro camera waarmee we het haar, de kleur en de huid beoordelen voor we de proefbehandeling uitvoeren. We leggen uit wat u kunt verwachten, hoe pijnloos ontharen met de Long Life Diode Laser met Cooling effect werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling.

Maak een afspraak via info@bodysculpting-concept.nl of boek telefonisch 0621505388

Op de dag van de vervolgafspraak dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Let op: niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur, dan kan er geen Laser behandeling plaatsvinden. Een aantal dagen van tevoren scheren is wel toegestaan.

Ter indicatie: er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Na de behandeling gebruiken wij een verkoelende en huid kalmerende gel, deze is bij ons ook voor thuisgebruik verkrijgbaar. Het is verstandig om voor én na de behandeling minimaal 5 dagen uit de zon te blijven om de huid tot rust te laten komen en om daarna een periode een hoge factor zonnebrandcrème te gebruiken.