Permanente ontharing met diode laser apparatuur
Om ongewenst haar pijnloos te verwijderen, kunt u voor de beste resultaten vertrouwen op de BodySculpting Laser apparatuur.

De nieuwste generatie lasermatrixdiode met hoge resolutie gebruikt een golflengte van 808 nm. De laserstraal van zuiver rood licht heeft een bijzonder effectief effect op de haarwortel pigmenten en absorbeert tot 98% van het laserlicht.

De Laser apparaten met Cooling handstukken werken volgens de nieuwste technologie en leveren uitzonderlijke resultaten. Dankzij de complete uitrusting kunnen de apparaten aan elke behoefte voldoen.

Long Life DIODE LASER 808 nm
De meest efficiënte manier om haar te verwijderen

LASER HANDSTUK
Kwaliteit, precisie en lange levensduur dankzij de hoogwaardige “Long Life” diode

TOT 12 SPOTS / SEC.
Snel en efficiënt met multispots technologie

10 INCH TOUCHSCREEN
Voor eenvoudige bediening

Macro Camera
De camera die is geïntegreerd in de lasertechnologie is een microscoop met een vergroting van 200x, waarbij het beeld wordt overgebracht naar het 10-inch LCD-scherm. Met deze tool creëert u een sterke visuele impact op de klant en tegelijkertijd een inventarisatie en succescontrole van de behandelingen.

Trainingsvideo’s
De geïntegreerde trainingsvideo’s vervangen de lasertraining niet, maar bieden de behandelaar het grote voordeel dat ze altijd de juiste behandelingsprocedures kunnen raadplegen.

De 1200W Laser apparatuur is uitgerust voor 2 handstukken, Regular 13x13mm en 13x23mm
Cooling chill effect handstukken.

TüV gecertificeerd en voldoet aan alle nieuwe Euopese eisen

Diode laser ontharingsapparaat kopen of leasen? Informatie opvragen of een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie neem contact op met Monique Bos info@bodysculpting-concept.nl of 0621505388