Professionele apparatuur kopen, huren of leasen?

Bent u op zoek naar een professionele salon apparatuur? Wilt u voor uw salon afslank, laser of facial apparatuur kopen, huren of leasen? Dan zit u goed bij BodySculpting Concept! Bij ons kunt u professionele apparatuur kopen, huren of leasen die geschikt is voor Laser ontharen, huidverbetering en voor talloze soorten afslankbehandelingen, en zelfs afslanktherapieën combineert.

De absolute bestseller

Het BodySculpting Slimming Laser apparaat is in iedere salon op zijn plaats, en daarom onze absolute bestseller. Het apparaat kan onder meer de volgende schoonheidsproblemen behandelen: cellulite, striae, oedeem en lipoedeem, verbetering van de microcirculatie en doorbloeding, huidverstrakking en verbetering, overgewicht, figuurcorrectie, algeheel afslanken en behoud van het figuur. Het afslankapparaat werkt op basis van spierstimulatie, ultrasound, infra rood, low level laser, lymfedrainage en lipolyse. Diverse technieken worden met deze hoogwaardige apparatuur gecombineerd voor een optimaal resultaat. Optioneel kan er gekozen worden voor een extra Radio Frequentie handpiece voor anti aging facials en het behandelen van striae.

De apparatuur maakt synergetisch gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Laser Lipolyse én InfraRed therapie om diepere en effectiever gelokaliseerde vet (adipose) cellen, cellulitis lipo dystrofie, water retentie en huidverslapping te behandelen.

BodySculpting apparaten voor professionals en starters

BodySculpting Concept is bijna 20 jaar leverancier van afslankapparatuur, huidverbeteringsapparatuur, afslank producten en supplementen voor professionals die zich willen onderscheiden!  Meer weten over het kopen of leasen van BodySculpting apparatuur? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen naar 06 – 21 50 53 88. Wij nodigen u graag uit voor een proefbehandeling van de salon apparatuur en een vrijblijvend gesprek.

BodySculpting Slimming Laser, hét afslankapparaat

Het afslankapparaat BodySculpting Slimming Laser is het nieuwste systeem van BodySculpting. Het betreft een hoogwaardig systeem dat diverse moderne technieken toepast in een volledig geautomatiseerde behandeling. U heeft de keuze uit verschillende programma’s die verschillende vormen van afslanktherapie combineren. De persoon die de apparatuur instelt kan zo behalve losse behandelingen ook gecombineerde schoonheidsbehandelingen aanbieden aan de cliënt. De intensieve behandeling is gericht op meerdere schoonheidsproblemen. De verschillende programma’s behandelen onder andere vetweefsel, cellulitis, spieren en huidverstrakking.

De perfecte combinatie van afslanktherapieën

Door de synergie van de verschillende afslanktherapieën te gebruiken kan een krachtige behandeling aangeboden worden. Cavitatie is bijvoorbeeld geschikt voor het behandelen van vetcellen en cellulite. Laser Lipolyse oefent een krachtige werking uit tegen adipositeit en de microcirculatie. Samen met het infrarood en laser activeert de apparatuur rode spiervezels, terwijl vetten worden vrijgemaakt. De synergie zorgt er vervolgens voor dat dit vet gelijk gebruikt kan worden, in plaats van opnieuw te worden opgeslagen.

Over BodySculpting Concept

Bij Bodysculpting Concept kunt u het afslankapparaat voor uw salon volledig aanschaffen, of leasen tegen een vast maandelijks bedrag. Nadat het lease contract verlopen is wordt u eigenaar van de salon apparatuur. Leasen is al mogelijk vanaf 300 euro. Met ons als uw partner krijgt u een 1 op 1 training voor uw salon, alsmede persoonlijk advies en verdere ondersteuning. Wij hebben 20 jaar ervaring als leverancier van professionele afslankapparatuur, huidverbeteringsapparatuur, afslank producten en andere supplementen voor professionals.

BodySculpting Concept biedt u de mogelijkheid tot het leasen of huren van professionele apparatuur.

Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen.

BodySculpting Concept staat voor

  • Ruim 20 jaar expert op het gebied van professionele afslankapparatuur
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Apparatuur made in EU
  • CE gecertificeerde apparatuur
  • Gecertificeerde trainingen
  • TÜV gecertificeerd – (Technischer Überwachungsverein)
  • Innovatieve en hoogwaardige apparatuur die verschillende technieken combineren
  • Meer dan 200 vestigingen in Europa
  • Zie hier de ervaringen van klanten

Neem nu contact op

Bent u overtuigd van de voordelen van de diverse BodySculpting apparaten? Of wilt u meer weten over de werking van de salon apparatuur? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 21 50 53 88 of door een e-mail te sturen.

Om te ervaren wat de producten en behandelingen voor u en uw cliënten kunnen betekenen nodigen wij u uit op ons bedrijf voor een geheel vrijblijvende en gratis proefbehandeling, verdere uitleg van het concept en de koop, huur of lease mogelijkheden van een BodySculpting apparaat.

Contact opnemen