Professioneel afslankapparaat kopen?

Bent u op zoek naar een professioneel afslankapparaat? Wilt u voor uw salon afslank apparatuur kopen? Dan zit u goed bij BodySculpting Concept! Bij ons kunt u professionele afslankapparatuur kopen die geschikt is voor talloze soorten afslankbehandelingen, en zelfs afslanktherapieën combineert.

De absolute bestseller

Het BodySculpting Specialist apparaat is in iedere salon op zijn plaats, en daarom onze absolute bestseller. Het apparaat kan onder meer de volgende schoonheidsproblemen behandelen: cellulitis, striae, oedeem en lipoedeem, verbetering van de microcirculatie en doorbloeding, huidverstrakking en verbetering, overgewicht, figuurcorrectie, algeheel afslanken en behoud van het figuur. Het afslankapparaat werkt op basis van spierstimulatie, ultrasound, infra rood, lymfedrainage en lipolyse. Diverse technieken worden met deze hoogwaardige apparatuur gecombineerd voor een optimaal resultaat.

De apparatuur maakt synergetisch gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse én InfraRed therapie om diepere en effectiever gelokaliseerde vet (adipose) cellen, cellulitis lipo dystrofie, water retentie en huidverslapping te behandelen.

Voor professionals en starters in de wellness branche

BodySculpting Concept is reeds 15 jaar leverancier van afslankapparatuur, huidverbeteringsapparatuur, afslank producten en supplementen voor professionals die zich willen onderscheiden! We leveren niet alleen aan afslank consulenten, maar alle (para)medici, personal trainers, schoonheidsspecialisten, diëtisten, kortom aan alle professionals en starters in de wellness branche. Meer weten over het kopen van BodySculpting Specialist als professioneel afslankapparaat? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen of te bellen naar 06 – 21 50 53 88. Wij nodigen u graag uit voor een proefbehandeling van de salon apparatuur en een vrijblijvend gesprek.

BodySculpting Specialist, hét afslankapparaat

Het afslankapparaat BodySculpting Specialist is het nieuwste systeem van BodySculpting. Het betreft een hoogwaardig systeem dat diverse moderne technieken toepast in een volledig geautomatiseerde behandeling. U heeft de keuze uit verschillende programma’s die verschillende vormen van afslanktherapie combineren. De persoon die de apparatuur instelt kan zo behalve losse behandelingen ook gecombineerde schoonheidsbehandelingen aanbieden aan de cliënt. De intensieve behandeling is gericht op meerdere schoonheidsproblemen. De verschillende programma’s behandelen onder andere vetweefsel, cellulitis, spieren en huidverstrakking.

De perfecte combinatie van afslanktherapieën

Door de synergie van de verschillende afslanktherapieën te gebruiken kan een krachtige behandeling aangeboden worden. Cavitatie is bijvoorbeeld geschikt voor het behandelen van vetcellen en cellulitis. Lipolyse oefent een krachtige werking uit tegen adipositeit en de microcirculatie. Samen met het infrarood activeert de apparatuur rode spiervezels, terwijl vetten worden vrijgemaakt. De synergie zorgt er vervolgens voor dat dit vet gelijk gebruikt kan worden, in plaats van opnieuw te worden opgeslagen.

Over BodySculpting Concept

Bij Bodysculpting Concept kunt u het afslankapparaat voor uw salon volledig aanschaffen, of leasen tegen een vast maandelijks bedrag. Nadat het lease contract verlopen is wordt u eigenaar van de salon apparatuur. Leasen is al mogelijk vanaf 300 euro. Met ons als uw partner krijgt u een 1 op 1 training voor uw salon, alsmede persoonlijk advies en verdere ondersteuning. Wij hebben ruim 14 jaar ervaring als leverancier van professionele afslankapparatuur, huidverbeteringsapparatuur, afslank producten en andere supplementen voor professionals.

BodySculpting Concept biedt u de mogelijkheid tot het leasen van professionele apparatuur.

Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen.

BodySculpting Concept staat voor

 • Meer dan 15 jaar expert op het gebied van professionele afslankapparatuur
 • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
 • Regiobescherming bij aankoop van de apparatuur
 • CE gecertificeerde apparatuur
 • Gecertificeerde trainingen
 • TÜV gecertificeerd – (Technischer Überwachungsverein) met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur en certificering van producten en managementsystemen.
 • Innovatieve en hoogwaardige apparatuur die verschillende technieken combineren
 • Maar liefst 43 verschillende programma’s!
 • Wij leveren ook in België en Duitsland
 • Meer dan 50 vestigingen
 • Zie hier de ervaringen van klant
 • Voor afslank consulenten, (para)medici, personal trainers, schoonheidsspecialisten en diëtisten

Neem nu contact op

Bent u overtuigd van de voordelen van het afslankapparaat BodySculpting Specialist? Of wilt u meer weten over de werking van de salon apparatuur? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 21 50 53 88 of door een e-mail te sturen. Graag nodigen we u uit om een proefbehandeling met het apparaat te proberen en deze verder te bespreken in een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen