Professionele Diode Laser apparatuur kopen of leasen?

Bent u op zoek naar professionele ICE Diode Laser apparatuur? Dan zit u goed bij BodySculpting Concept! Bij ons kunt u professionele apparatuur kopen of leasen die geschikt is voor professionele definitieve Laser ontharing. De koop of lease is altijd inclusief gecertificeerde opleiding, 3 jaar garantie en ondersteuning. Bekijk de video om een indruk van de apparatuur te krijgen of maak een afspraak voor een persoonlijke, vrijblijvende demonstratie van de apparaten en mogelijkheden.

 

 

De absolute bestseller

De Long Life ICE Diode Laser is in iedere professionele salon op zijn plaats, en daarom onze absolute bestseller. De meest effectieve behandeling van ongewenst haar, ook voor rood en blond haar en voor alle huidtypes.

Het apparaat is gemaakt in de EU en voldoet aan alle nieuwe Europese eisen. Daarnaast is de apparatuur CE medisch en TÚV gecertificeerd. De nieuwste generatie lasermatrixdiode met hoge resolutie gebruikt een golflengte van 808 nm.

De Laser apparaten met Cooling pieces werken volgens de nieuwste technologie en leveren uitzonderlijke resultaten.

Er zijn lasers verkrijgbaar in verschillende prijsklassen  en ook een portable model behoort tot de mogelijkheden, dit bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek.

De aankoop of lease van de apparatuur is inclusief;
3 jaar garantie
Gecertificeerde training
Marketingmateriaal (Banner, marketingadvies)
Ondersteuning achteraf

De diverse Diode Lasers weerspiegelen de visie van BodySculpting Concept voor innovatie en kwaliteit. Het gebruik van materialen van topkwaliteit maakt onze producten duurzaam, ergonomisch en comfortabel.

Voor professionals en starters

BodySculpting Concept is bijna 20 jaar leverancier van Laser apparatuur, afslankapparatuur, huidverbeteringsapparatuur, afslank producten en supplementen voor professionals die zich willen onderscheiden!  Meer weten over het kopen of leasen van BodySculpting apparatuur? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen info@bodysculpting-concept.nl of te bellen naar 06 – 21 50 53 88. Wij nodigen u graag uit voor een proefbehandeling van de salon apparatuur en een vrijblijvend gesprek.

Over BodySculpting Concept

Bij Bodysculpting Concept kunt u de apparatuur voor uw salon volledig aanschaffen, of leasen tegen een vast maandelijks bedrag. Nadat het lease contract verlopen is bent u eigenaar van de apparatuur. Leasen is al mogelijk vanaf 300 euro. Met ons als uw partner krijgt u een 1 op 1 training voor uw salon, alsmede persoonlijk advies en verdere ondersteuning. Wij hebben 20 jaar ervaring als leverancier van professionele afslankapparatuur, huidverbeteringsapparatuur, afslank producten en andere supplementen voor professionals.

BodySculpting Concept biedt u de mogelijkheid tot het leasen of kopen van professionele apparatuur.

Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen.

BodySculpting Concept staat voor

  • Ruim 20 jaar expert op het gebied van professionele salon apparatuur
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Apparatuur exclusief gemaakt in Europa
  • CE gecertificeerde apparatuur
  • Gecertificeerde trainingen
  • TÜV gecertificeerd – (Technischer Überwachungsverein)
  • Innovatieve en hoogwaardige apparatuur die verschillende technieken combineren
  • Meer dan 200 vestigingen in Europa
  • Zie hier de reviews van kopers

Neem nu contact op

Bent u overtuigd van de voordelen van de diverse BodySculpting apparaten? Of wilt u meer weten over de werking van de salon apparatuur? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 21 50 53 88 of door een e-mail te sturen.

Om te ervaren wat de producten en behandelingen voor u en uw cliënten kunnen betekenen  nodigen wij u uit op ons bedrijf voor een geheel vrijblijvende en gratis proefbehandeling, verdere uitleg van het concept en de koop, huur of lease mogelijkheden.