BodySculpting Concept is een toonaangevend leverancier van Body & Beauty apparatuur en producten. En staat voor innovatieve cosmetische en esthetische behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. Het bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring en doet voortdurend onderzoek naar nieuwe hightech apparatuur en producten. Talrijke salons werken met het succesvolle concept.

Onze tevreden klanten vertellen graag waarom.

Nicole Sintjago van Milk & Roses Beautysalon
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb bij BodySculpting Concept de bodysculpting Slimming Laser en de Ice diode laser gekocht. Ze heeft zich heel veel moeite gedaan en alles is perfect verlopen met de apparatuur, levering, installatie en training. Maar ook om het plan te realiseren, hierin heeft ze me helemaal in begeleid. Ik kreeg de apparatuur zelfs nog eerder dan verwacht en dan ook nog gratis een Chrome light en het RF handstuk extra erbij voor gezichtsbehandelingen. De apparatuur is zeer stevig en robuust, en onderscheid zich van andere apparatuur op de markt. Ook heel makkelijk in gebruik. Monique staat de hele dag klaar om haar klanten te woord te staan en te helpen. Heer erg fijn, je staat er dus niet alleen voor. Echt een aanrader en wat mij betreft de beste keus voor Laser apparatuur.

Sabrina Huurman van Total Body Shape
⭐⭐⭐⭐⭐
Heb pas een apparaat bij Monique gekocht samen met het concept van BodySculpting.
Ik voel me bij haar geen nummertje, zoals je dat vaak ervaart. Ze nam een paar uur de tijd om alles uit te leggen en te laten zien.
Ook gaf zei mij een ongelovige zelfvertrouwen dat ik het kan.
Het maakt niet uit wat en hoevaak ik haar wat vraagt, ze beantwoord me altijd even vriendelijk. Ook vind ik het fijn dat ze me echt op weg helpt met het opstarten van me bedrijf. Het apparaat doet ook echt wat het beloofd. Ben super blij met deze keuze en met Monique:)
 
⭐⭐⭐⭐⭐
Wauw! Een prachtig apparaat bij Bodysculpting Concept aangeschaft een apparaat die ECHT doet wat klanten willen. De bodysculpting specialist is een mooi apparaat die van figuurcorrectie tot pijnklachten allemaal kan helpen.
Van de aankoop tot de ondersteuning ben ik goed begeleid en heb ik (nog steeds) het gevoel dat Monique (leverancier van het concept) mij op alle vlakken ondersteunt waar nodig.

Wij zijn erg tevreden met het apparaat en de bijbehorende mogelijkheden, ik heb in 3 jaar tijd een enorm klantenbestand opgebouwd en mijn klanten zijn zeer tevreden. Al een geruime tijd ben ik ook werkzaam met de Ice Diode Laser, kwaliteit, service, opleiding en ondersteuning bij vragen is iets wat ik heel belangrijk vind, Monique is hierin zeer bereikbaar en professioneel.
Ik ben blij Monique gevonden te hebben om samen mee te werken, een leverancier die niet buiten haar schoenen loopt, eerlijk is en zeer behulpzaam.
Bedankt Monique!

Salon Heike
⭐⭐⭐⭐⭐
Een geweldig apparaat de BodySculpting Slimming Laser. Klanten zijn heel tevreden , de service is uitstekend. Je kan vragen stellen en krijgt meteen antwoord. Echt tof 👍

Sculpt Beauty
⭐⭐⭐⭐⭐
Leverancier van de juiste apparatuur voor figuurcorrectie, contouring en huidverbetering. Onze klanten kunnen we een hele goede behandeling bieden met de bodysculpting concept apparatuur. Naast een goede spiertraining ook vetreductie! Wij boeken zeer goede resultaten met de behandelingen en houden daar zeer tevreden klanten aan over. Bodysculpting concept is een professioneel betrouwbare zakenpartner!