Wilt u een unieke behandeling aanbieden in uw regio? Inmiddels is de BodySculpting in diverse regio’s geïnstalleerd, vraag na of uw regio nog beschikbaar is en onderscheid je van alle andere afslank studio’s!

Hét afslanksysteem

BodySculpting is hét afslanksysteem met verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophopingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer.

Stel een individueel programma samen

Voor iedere cliënt kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor uw cliënten, 800 sit ups en 1200 dijbeen spier oefeningen om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren.

De geavanceerde apparatuur werkt met verschillende (vrij instelbare) golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden.

Behandelingen van 4 fases

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. We adviseren 1 à 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt 48 uur na!

Combineer voor sneller resultaat

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren en zijn de meest gevraagde behandelingen na een cavitatie of cryo behandeling om meer en sneller resultaat te behalen.

Extra voordelen bij uw aankoop

Als u besluit de apparatuur aan te schaffen, dan zijn de volgende voordelen inclusief:

  • 36 maanden fabrieksgarantie
  • Gecertificeerde training
  • Marketing ondersteuning
  • Startpakket folders
  • Service & garantie

Mogelijkheid tot leasen

BodySculpting Concept biedt u de mogelijkheid tot het leasen van professionele apparatuur. Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand.  Zo weet van te voren  wat uw maandelijkse kosten zijn. Na  het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar van de apparatuur.  Leasen van de BodySculpting apparatuur kan al vanaf € 150,00 per maand

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Monique Bos voor meer informatie of maak een afspraak voor een demonstratie via 0621505388 of info@bodysculpting-concept.nl.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen