Leasen biedt u de mogelijkheid om zonder investering de nieuwste behandelingen aan uw cliënten te kunnen aanbieden

Wilt u uw klanten de beste nieuwe behandelingen en producten bieden?

Meer omzet genereren in uw salon/instituut of zelfstandig starten met de meest effectieve ontharingsapparatuur, huidverbetering apparatuur of afslank apparatuur van BodySculpting Concept? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De aankoop of lease is inclusief;

  • Gecertificeerde trainingen
  • Startpakket flyers, reclame banner, marketing materiaal voor social media en website
  • Trainingsmap
  • Ondersteuning achteraf
  • Service en 3 jaar garantie
  • Regio bescherming bij diverse apparaten

Vraag de volledige informatie aan of maak een afspraak voor een demo via info@bodysculpting-concept.nl of 0621505388.

Mét training en ondersteuning

Alle consulenten worden door BodySculpting Concept getraind tot gecertificeerd BodySculpting consulent. Verder krijgt u ondersteuning tijdens het werken met het concept en u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een uniek marketing concept. Kortom; BodySculpting Concept kan u alles bieden om snel en professioneel van start te gaan.

Leasen zonder investering, ook voor starters!

BodySculpting Concept biedt u de mogelijkheid tot het leasen van professionele apparatuur. Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand.  Zo weet van te voren  wat uw maandelijkse kosten zijn. Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar van de apparatuur.

Leasen van de BodySculpting apparatuur kan al vanaf € 150,00 per maand!  Maak een afspraak met Monique Bos voor een demonstratie en/of uitleg over de lease mogelijkheden via info@bodysculpting-concept.nl of 0621505388.

Maak een afspraak

 

 

Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!