Leasen biedt u de mogelijkheid om zonder investering de nieuwste behandelingen aan uw cliënten te kunnen aanbieden

Wilt u uw klanten de beste nieuwe behandelingen en producten bieden?

Meer omzet genereren in uw salon/instituut of zelfstandig starten met de meest effectieve ontharingsapparatuur, huidverbetering apparatuur of afslank apparatuur van BodySculpting Concept? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De aankoop of lease is inclusief;

  • Gecertificeerde trainingen
  • Startpakket flyers, reclame banner, marketing materiaal voor social media en website
  • Trainingsmap
  • Ondersteuning achteraf
  • Service en 3 jaar garantie
  • Regio bescherming bij diverse apparaten

Vraag de volledige informatie aan of maak een afspraak voor een demo via info@bodysculpting-concept.nl of 0621505388.

Mét training en ondersteuning

Alle consulenten worden door BodySculpting Concept getraind tot gecertificeerd BodySculpting consulent. Verder krijgt u ondersteuning tijdens het werken met het concept en u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een uniek marketing concept. Kortom; BodySculpting Concept kan u alles bieden om snel en professioneel van start te gaan.

Leasen zonder investering en met de mogelijkheid om het eerste halve jaar zonder aflossing te kunnen werken met de nieuwste apparatuur!

BodySculpting Concept biedt u de mogelijkheid tot het leasen van professionele apparatuur. Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand.  Zo weet van te voren  wat uw maandelijkse kosten zijn. Na het einde van de looptijd bent u volledig eigenaar van de apparatuur.

Leasen van de BodySculpting apparatuur kan al vanaf € 150,00 per maand!  Maak een afspraak met Monique Bos voor een demonstratie en/of uitleg over de lease mogelijkheden via info@bodysculpting-concept.nl of 0621505388.

Maak een afspraak

 

 

Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!