BodySculpting Concept is een toonaangevend leverancier van Body & Beauty apparatuur en producten.En staat voor innovatieve cosmetische en esthetische behandelingen die hun tijd ver vooruit zijn. Het bedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring en doet voortdurend onderzoek naar nieuwe hightech apparatuur, werkstoffen en producten. Talrijke salons werken met het succesvolle concept.

Onze tevreden klanten vertellen graag waarom.

5/5

Geweldig geholpen door Monique en Anke! Heel erg tevreden over de begeleiding en het resultaat. Hartelijk dank en ik ga jullie zeer zeker aanbevelen!

5/5

“Voor ons zorgvuldig samengestelde totaal concept voor Body & Beauty zochten we de juiste apparatuur voor figuurcorrectie, contouring en huidverbetering. Waarmee we onze klanten een behandeling konden bieden, waarbij we naast een goede spiertraining ook vetreductie konden bewerkstelligen En dit niet alleen op 1 zone, maar op meerdere tegelijk. “

5/5

“We zijn bij vrijwel elke leverancier geweest maar kozen in mei 2018 overtuigd door de resultaten van het concept voor de BodySculpting Specialist apparatuur. Deze methode is ons paradepaardje, iets waar we enorm trots op zijn!”

5/5

“De apparatuur en ook de BodyWraps bieden een breed spectrum aan behandelmogelijkheden aan. We boeken zeer goede resultaten met de behandelingen en houden daar zeer tevreden klanten aan over. Hierdoor steeg de omzet en de apparatuur verdiende zichzelf snel terug“

5/5

“De BodySculpting Specialist biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is gedegen, solide en betrouwbare apparatuur uit Europa en zelfs TüV gecertificeerd. BodySculpting Concept is een professioneel bedrijf , dat weet waar ze het over hebben en een betrouwbare zakenpartner gebleken!”

5/5

“We zijn bij diverse apparatuur aanbieders geweest en kozen voor BodySculpting Concept vanwege de resultaten, ruim 15 jaar expertise, service/garantie, ondersteuning, en uiteraard ook de prijs/kwaliteit van de apparatuur”

5/5

“Na een demonstratie behandeling was ik overtuigd van de apparatuur en het concept en dus zijn we in onze bestaande afslank studio met het BodySculpting Concept gestart. Na negen maanden besloten we vanwege het grote succes en de geweldige resultaten nog een vestiging te openen!”

5/5

“Bedankt! Mede dankzij BodySculpting-Concept heb ik mijn droom van een afslankstudio waar kunnen maken”

5/5

“Ik twijfelde enorm om de investering te doen, en toch heb ik de sprong gewaagd! Na een degelijke training en follow up trainingen ben ik in januari gestart en inderdaad; het loopt goed en de klanten boeken fantastische resultaten!”